De talkshow DWDD wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. Met uiteraard LuckyTV en De TV Draait Door. Elke werkdag live vanaf het Westergasfabriekterrein

 • Frans de Waal te gast bij Kunststof Radio en DWDD
 • TV / TVR / [DWDD #952] NS Publieksprijs 2014 - forum.fok.nl
 • NS Publieksprijs voor 'De wereld volgens Gijp' van Michel ...
 • Schrijver Frank Krake uit Hengelo grijpt naast NS ...
 • Frans de Waal te gast bij Kunststof Radio en DWDD

  Frans de Waal te gast bij Kunststof Radio en DWDD. Deze week verscheen het nieuwe boek van Frans de Waal: De bonobo en de tien geboden. Petra Possel interviewde Frans de Waal ... Rinkeldekink van Martine Bijl heeft de NS Publieksprijs 2019 gewonnen en is daarmee het Boek van het Jaar 2019. Haar man Berend Boudewijn nam de prijs in ontvangst. Er moest "redactionele aandacht" en "promotie rond de actie" komen "binnen de NPO Radio 2 programmering" en "binnen DWDD". NPO Radio 2 en DWDD moesten helpen "een gevoel van saamhorigheid te creëren tussen alle lagen van de bevolking, waarbij we in gezamenlijkheid onze droom voor ons land overbrengen aan de toekomstige Koning".

  DWDD - NS Publieksprijs 2018 | Facebook

  Vanavond is het stemmen voor de NS Publieksprijs gestart. De presentatoren van #YUNGDWDD maakten de nominaties voor 2018 bekend! #DWDD Krake doet nu een gooi naar de NS Publieksprijs 2018 met zijn boek. ,,Ik vond dat Wim het verdiende dat het boek er super-professioneel uit zou zien en dat nergens op zou worden bespaard. Dat is gelukt met de luxe uitvoering. Ook wilde ik graag zelf aan het roer zitten om promotie en PR te optimaliseren. Je kunt nog stemmen op de leukste TVDD-fragmenten van de maand!

  De Wereld Draait Door gemist? Start met kijken op NPO Start

  Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv fragmenten en Lucky TV. Daphne Deckers (1968) is schrijver, columnist, presentatrice en voormalig fotomodel. Je kunt haar met recht een multitalent noemen. In 1989 werkte ze bij de televisiezender RTL-Véronique, het latere RTL 4. Deckers presenteerde bij RTL Holland's Next Top Model, dat zij vanaf seizoen twee heeft ove... Paulien Cornelisse is te gast! Ze is een trouwe luisteraar van De Eeuw van de Amateur, en we praten met haar over haar boek 'De Verwarde Cavia', één dag nadat de NS Publieksprijs aan haar neus voorbij ging. Waar ze niet erg rouwig om bleek te zijn.

  Dichter Lévi Weemoedt grijpt naast NS Publieksprijs - RTV ...

  Dichter Lévi Weemoedt heeft naast de NS Publieksprijs gegrepen. De inmiddels overleden Martine Bijl won met het boek Rinkeldekink. Hengelo - Hengeloër Frank Krake voerde een intensieve campagne om stemmen te werven in zijn strijd om de NS Publieksprijs 2018 voor zijn boek ‘De laatste getuige ‘. Wekenlang trok hij langs markten, voetbalwedstrijden en lifestyle events. Half Hengelo stond vol met stembussen en hij werd zelfs om zeven uur ‘s ochtends bij het Hengelose stadskantoor gesignaleerd om stemmen te werven.

  De Wereld Draait Door gemist? Start met kijken op NPO Start

  Dolf Jansen en Felix Meurders van Spijkers met Koppen bespreken Langs de Lijn met commentatoren Andy Houtkamp en Arman Avsaroglu, Mattie & Marieke maken speciaal voor DWDD het radiogeluid van 100 jaar Nederlandse radio en Ruud de Wild praat met Radio Veronica-legende Lex Harding. Krake zat vanavond aan tafel bij DWDD, samen met de overige genomineerden. Hij kreeg uiteindelijk ruim elf procent van de ruim 97.000 uitgebrachte stemmen. Maar het bleek dus niet genoeg voor het winnen van de NS Publieksprijs. Winnaar 'Zolang er leven is' kreeg ruim 42 procent van de stemmen.

  DWDD - De winnaar van de NS Publieksprijs is Hendrik Groen ...

  De winnaar van de NS Publieksprijs is Hendrik Groen met het boek ‘Pogingen iets van een leven te maken’! Namens Hendrik Groen waren Stien en Dien aanwezig om de bloemen en felicitaties in ontvangst... Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - NS Publieksprijs 2016 met Griet Op de Beeck e.a. Vanavond maken we aan tafel in DWDD de winnaar van de NS Publieksprijs 2016 bekend! De prijs wordt bepaald via stemmen van het publiek.

  TV / TVR / [DWDD #952] NS Publieksprijs 2014 - forum.fok.nl

  [DWDD #952] NS Publieksprijs 2014. Index » televisie » tv/radio. actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com Coolblue woensdag 19 november 2014 @ 19:46:11 #126. superniger 90+3 Ramos registreer om deze reclame te verbergen. TOETERTJES Op woensdag 9 ... The latest Tweets from Job Jan Altena (@jobjan). Senior pr-adviseur en persvoorlichter @cpnb. Hiervoor: NPO Radio2 KRO-NCRV oa Ad6 (fietsend verslaggever), Olympische Spelen, Tour de France, Royal Wedding. Amsterdam (Maastricht/Aalten)

  Tzum | Nieuws: NS Publieksprijs voor Rinkeldekink van ...

  Na de lobby van Marc-Marie Huijbregts in DWDD als ambassadeur voor het boek Rinkeldekink van Martine Bijl mag het geen verrassing heten dat vanavond in DWDD bekend is gemaakt dat Rinkeldekink van Martine Bijl de NS Publieksprijs heeft gewonnen.. NS hoofdconducteur en fanatieke boekenlezer Everhard Arends overhandigde de envelop met het winnende boek aan presentator Matthijs van Nieuwkerk. The latest Tweets from Stichting CPNB (@cpnb). Welkom bij de officiële Twitterpagina van Stichting CPNB. Een boek kan zoveel doen. Amsterdam

  Ns Publieksprijs op tv - TV Gids

  Do 21 november 2019 | 10:55 DWDD: o.a. uitreiking NS Publieksprijs 21/11/19 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Uitreiking NS Publieksprijs Tot vanavond kan er gestemd worden op de NS Publieksprijs, oftewel het boek van het jaar volgens het Nederlands... Deze boeken zijn genomineerd voor de NS Publieksprijs 2019. Welk boek sleept de felbegeerde titel Boek van het Jaar 2019 in de wacht? Een winnaar is er nog niet, maar vanavond zijn in De Wereld ...

  Nieuws: Dit zijn de genomineerden voor de NS Publieksprijs ...

  Zojuist zijn de genomineerden voor de NS Publieksprijs 2015 bekend gemaakt in de dagelijkse talkshow De Wereld Draait Door. Zes schrijvers maken kans op de grootste publieksprijs van Nederland. Michel van Egmond (de afgelopen twee keren won) is de grote afwezige met Topshow. Het wordt een battle tussen Atlas Contact en Prometheus. DWDD Kerstmenu already onwiki in some form, NOT reviewed, see other sections above; Uitreiking van de NS Publieksprijs try Bing cache try Google cache (Bing archival date: 22-1-2019, no CC license found) Een ode van Nico Dijkshoorn aan onder anderen Maarten en Eva Biesheuvel try Bing cache try Google cache (Bing archival date: 1-2-2019, no CC ...

  NS Publieksprijs | Stem nu voor het beste boek van 2019

  De NS Publieksprijs is de prijs voor het beste boek, gekozen door het publiek. Het winnende boek mag zich Boek van het Jaar noemen. Lees meer LOCHEM – Schrijver Frank Krake van het boek ‘De Laatste Getuige’ over de dit jaar overleden Lochemer Wim Aloserij is vanavond (woensdag) te gast in DWDD. Dat liet hij zelf via Twitter weten. Hij schuift aan bij de genomineerden voor de NS-Publieksprijs. Heel veel Lochemers stemden de afgelopen weken voor het boek. [update: Inmiddels is […] Het boek Rinkeldekink van Martine Bijl is één van de genomineerde boeken voor de NS Publieksprijs. Presentatrice Hanneke Groenteman en uitgever van Rinkeldekink Ti ... 19-11-2019. MAX. Alle afleveringen bekijken. Tim Douwsma Heeft Veel Te Vertellen! ... Verhalen En Anekdotes Uit 100 Jaar Radio.

  DWDD - NS Publieksprijs 2017 | Facebook

  NS Publieksprijs 2017. DWDD. 25 oktober 2017 · Dit zijn de genomineerden voor de NS Publieksprijs 2017! ... Ondanks een stevige campagne is Frank Krake er niet in geslaagd om met zijn boek 'De laatste getuige' de NS Publieksprijs 2018 in de wacht te slepen. De titel ging naar 'Zolang er leven' is van ... Vanavond in DWDD: - Leila Prnjavorac vluchtte in 1993 samen met haar ouders en broertje voor het Bosnisch-Servische leger. Het gezin vluchtte naar Nederland. Vandaag werd Ratko Mladic (74) door het...

  NS Publieksprijs voor 'De wereld volgens Gijp' van Michel ...

  De wereld volgens Gijp van Michel van Egmond heeft de NS Publieksprijs, de grootste boekenprijs van Nederland, gewonnen en is daarmee Boek van het Jaar 2017. Schrijver Geert Mak eindigde op de ... Het waren twee feestelijke dagen in boekenland. Op 25 oktober de bekendmaking van de nominaties voor de NS Publieksprijs in DWDD en op 26 oktober de uitreiking van de Hebben Awards in een speciale boekenuitzending bij Tijd voor Max Radio. Twee evenementen waar het hart van iedere boekenliefhebber sneller van gaat kloppen. Wie zal er dit jaar genomineerd zijn? Wie gaat er met de felbegeerde ... André van Duin, die Hendriks beste maatje Evert speelt in de serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen, stemt op Hendrik Groen voor de NS Publieksprijs! Stem jij ook? Bij winst doneert Hendrik zijn prijzengeld aan de Stiching Alzheimer Nederland. André van Duin maakte speciaal voor de Facebookpagina van Hendrik Groen een filmpje dat je…

  DWDD - De winnaar van de NS Publieksprijs is Hendrik Groen ...

  Vanavond werd aan tafel in DWDD de winnaar van de NS Publieksprijs 2016 bekend gemaakt: Hendrik Groen met het boek ‘Pogingen iets van een leven te maken’!De prijs wordt bepaald via stemmen van het publiek. De winnaar mag zich de auteur van het Boek van het Jaar 2016 noemen, krijgt een beeld van Jero... Televisieprogramma's en hun bijbehorende presentatoren. Loof ze of kraak ze. Of praat er gewoon gezellig over mee, live of achteraf!

  DWDD - YouTube

  This is the official Youtube-channel of the no. 1 talkshow in the Netherlands: De Wereld Draait Door. DWDD is a daily talkshow of public broadcaster BNNVARA.... 'De wereld volgens Gijp' van Michel van Egmond wint de NS Publieksprijs 2017! Ir a. Secciones de esta página. Ayuda sobre accesibilidad. Facebook. Correo electrónico o teléfono: Contraseña ¿Olvidaste tu cuenta? Registrarte. Ver más de DWDD en Facebook. Iniciar sesión. o. Crear cuenta nueva. Ver más de DWDD en Facebook. Iniciar sesión ... DWDD boeken; VPRO boeken; Volkskrant boeken; NRC boeken; Trouw Boeken; Pauw boeken; NS publieksprijs boeken. NS publieksprijs 2019; NS publieksprijs 2018; NS publieksprijs 2017; NS publieksprijs 2016; NS publieksprijs 2015; NS publieksprijs 2014; Winkels; Winkelwagen. Doorgaan naar de kassa. ... Recensie achterlaten Radio Bergeijk Uw waardering ...

  DWDD - Startpagina | Facebook

  DWDD. 295.670 vind-ik-leuks · 21.359 personen praten hierover · 138 waren hier. Dit is de officiële Facebook-pagina van De Wereld Draait Door. Elke werkdag, om 19:00 uur bij de BNNVARA op NPO 1,... UTRECHT (ANP) - Het boek Gijp van journalist Michel van Egmond is een van de zes genomineerde titels voor de NS Publieksprijs 2013. Luister live. Nieuwsradio. Nieuws. Programma's.

  Schrijver Frank Krake uit Hengelo grijpt naast NS ...

  HENGELO - Frank Krake heeft met zijn boek De Laatste Getuige naast de NS Publieksprijs gegrepen. De schrijver uit Hengelo zag de prijs naar ‘Zolang er leven is’ van Hendrik Groen, een ... "“Het is dit jaar vijftig jaar geleden dat de Summer of Love was. En eigenlijk is de hippie-gedachte naïeve positiviteit."

  DWDD - NS Publieksprijs 2017 | Facebook

  Dit zijn de genomineerden voor de NS Publieksprijs 2017! Jump to. Sections of this page. Accessibility Help. Press alt + / to open this menu. Facebook. Email or Phone: Password: Forgot account? Sign Up. See more of DWDD on Facebook. Log In. or. Create New Account. See more of DWDD on Facebook. Log In. Forgot account? or. Vanavond in DWDD: - De bekendmaking van de boeken die kans maken op de NS Publieksprijs 2017. Te gast is Eppo van Nispen tot Sevenaer, directeur van Stichting Collectieve Propaganda van het... NIJMEGEN – De Nijmeegse dichter en publicist Qader Shafiq leefde woensdagavond enthousiast mee met de uitreiking van de NS Publieksprijs, tijdens het televisieprogramma De Wereld Draait Door. Voor de prijs worden jaarlijks schrijvers van populaire boeken genomineerd, waarna het publiek een winnaar kan kiezen.

  De Wereld Draait Door met de bekendmaking van de winnaar ...

  In deze aflevering wordt aan de tafel van DWDD de winnaar van de NS Publieksprijs 2016 bekendgemaakt.! De winnaar is bepaald via stemmen van het publiek. Hij of zij mag zich de auteur van het Boek van het Jaar 2016 noemen, krijgt een beeld van Jeroen Henneman, 7.500 euro en een jaar lang gratis reizen met de NS-Business Card. Alle genomineerden zijn aanwezig: DWDD boeken; VPRO boeken; Volkskrant boeken; NRC boeken; Trouw Boeken. Trouw beste boeken 2019; Trouw beste boeken 2018; Pauw boeken; NS publieksprijs boeken. NS publieksprijs 2019; NS publieksprijs 2018; NS publieksprijs 2017; NS publieksprijs 2016; NS publieksprijs 2015; NS publieksprijs 2014; Koffietijd & 5 uur live boeken; Winkels

  Media - De Wereld Draait Door - BNNVARA

  De talkshow DWDD wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. Met uiteraard LuckyTV en De TV Draait Door. Elke werkdag live vanaf het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. André van Duin zette het prachtige gedicht 'Oude mensen' van Willem Wilmink op muziek.  De NS Publieksprijs is de prijs voor het beste boek, gekozen door het publiek. Het winnende boek mag zich Boek van het Jaar noemen. Lees meer Dit zijn de genomineerden voor de NS Publieksprijs 2017! Jump to. Sections of this page. Accessibility Help. Press alt + / to open this menu. Facebook. Email or Phone: Password: Forgot account? Sign Up. See more of DWDD on Facebook. Log In. or. Create New Account. See more of DWDD on Facebook. Log In. Forgot account? or. NS Publieksprijs 2017. DWDD. 25 oktober 2017 · Dit zijn de genomineerden voor de NS Publieksprijs 2017! . Vanavond is het stemmen voor de NS Publieksprijs gestart. De presentatoren van #YUNGDWDD maakten de nominaties voor 2018 bekend! #DWDD This is the official Youtube-channel of the no. 1 talkshow in the Netherlands: De Wereld Draait Door. DWDD is a daily talkshow of public broadcaster BNNVARA.. Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv fragmenten en Lucky TV. De wereld volgens Gijp van Michel van Egmond heeft de NS Publieksprijs, de grootste boekenprijs van Nederland, gewonnen en is daarmee Boek van het Jaar 2017. Schrijver Geert Mak eindigde op de . Fc basel football stadium. Vanavond werd aan tafel in DWDD de winnaar van de NS Publieksprijs 2016 bekend gemaakt: Hendrik Groen met het boek ‘Pogingen iets van een leven te maken’!De prijs wordt bepaald via stemmen van het publiek. De winnaar mag zich de auteur van het Boek van het Jaar 2016 noemen, krijgt een beeld van Jero. Vanderbilt football drills. De talkshow DWDD wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. Met uiteraard LuckyTV en De TV Draait Door. Elke werkdag live vanaf het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. HENGELO - Frank Krake heeft met zijn boek De Laatste Getuige naast de NS Publieksprijs gegrepen. De schrijver uit Hengelo zag de prijs naar ‘Zolang er leven is’ van Hendrik Groen, een . DWDD. 295.670 vind-ik-leuks · 21.359 personen praten hierover · 138 waren hier. Dit is de officiële Facebook-pagina van De Wereld Draait Door. Elke werkdag, om 19:00 uur bij de BNNVARA op NPO 1,. Owatonna basketball radio.

  1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283